De traiteur HomeOver Sophie NicolaiDiners, Buffetten & Walking dinnersLunch, High Tea en BorrelWijnenDe recepten van SophieCatering locatiesInformatie aanvraagNautische omlijstingenContact

Diners

Een greep uit de najaarsgerechten.

Koude en warme voorgerechten

  • waterkerssalade met 3 kleuren tomaat, buffelmozarella, parmaham en za~atar sinaasappeldressing
  • tarte tatin van paddenstoel met truffelroom
  • langzaam gegaarde zalm op champagne zuurkool met hollandaise saus.
 
Soep
  • pompoensoep met ras el hanout en kaneelmascarpone
 
Hoofdgerechten
  • noordhollands blauwhoender met dragonsaus, elzasseraardappel taartje, seizoensgroenten.
  • wilde eendeborst met jus van rode port ,thym en gember, pastinaakaardappelcreme, peertje gestoofd in rode wijn.
  • runderstoof Bordelaise met hutspot van zoete aardappel.
 
Nagerechten
  • etonmess [merenque met geslagen room] rood fruit en frambozensaus
  • pannacotta van mango met bramensuus en chocolade stick
  • moelleux van chocolade [taartje] gevuld met caramel en sinaasappelcompote



Meer informatie over Diners?Voor meer informatie over Diners: ga naar de informatie aanvraag paginaVoor meer informatie over Diners: ga naar de contact pagina
  Diners -
  Diners -  Diners -
  Diners -
 Diners -
  Diners -