De traiteur HomeOver Sophie NicolaiDiners, Buffetten & Walking dinnersLunch, High Tea en BorrelWijnenDe recepten van SophieCatering locatiesInformatie aanvraagNautische omlijstingenContact

Schotersingel

In het klassieke herenhuis aan de Schotersingel 3, dat dateert uit 1880, en eertijds dienst deed als woning voor de officieren die gestationeerd waren in de nabijgelegen Ripperda-kazerne, is het bedrijf van Sophie Nicolaï gevestigd. Hier bestiert Sophie sinds 1984 haar keuken en dient het als uitvalsbasis voor al haar traiteurs- en cateringactiviteiten.

Stijlvol lunchen of dineren in bijzondere ambiance. Als exclusieve omlijsting van speciale gebeurtenissen. Zakelijk of privé, met keuze uit diverse menu’s. Voorliefde voor de Italiaanse keuken, op verzoek vergezeld van prachtige Italiaanse wijnen.

De kamers op de begane grond, met hun hoge en prachtig gerestaureerde plafonds, ademen een klassieke sfeer uit. Gecombineerd met een enigszins strakke, eigentijdse inrichting is een mooi samenspel ontstaan in dit 120 jaar oude Singel-pand.

In de intimiteit van haar besloten restaurant biedt zij de mogelijkheid voor ontvangten tot maximaal 24 personen. Ook  kookdemonstraties, wijnproeverijen, vergaderingen en presentaties met bijvoorbeeld aansluitend een lunch of diner behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten of heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 023 – 526 74 36 of bereik ons via de mail op info@detraiteur.nlMeer informatie over Schotersingel?Voor meer informatie over Schotersingel: ga naar de informatie aanvraag paginaVoor meer informatie over Schotersingel: ga naar de contact pagina
  Schotersingel -
  Schotersingel -  Schotersingel -
  Schotersingel -
 Schotersingel -
  Schotersingel -