De traiteur HomeOver Sophie NicolaiDiners, Buffetten & Walking dinnersLunch, High Tea en BorrelWijnenDe recepten van SophieCatering locatiesInformatie aanvraagNautische omlijstingenContact

Teylers Museum

Algemeen
Teylers Museum biedt aan bedrijven en specifieke groepen de mogelijkheid om zakelijke of privé-ontvangsten te houden. Dit kan variëren van vergadering of symposium tijdens de openingsuren van het museum, tot receptie of diner in de avonduren.

Een arrangement van een stijlvol diner in combinatie met een exclusieve avondontvangst in het museum, waarbij een bezoek aan de natuurwetenschappelijke bibliotheek gebracht kan worden of tekeningen bekeken worden, behoort tot de mogelijkheden.

Capaciteit
De 19de eeuwse Gehoorzaal op de eerste verdieping van het museum heeft een klassieke collegezaalopstelling en biedt ruimte aan maximaal 150 personen. Het is een sfeervolle zaal, voorzien van computer, beamer, dia- en geluidsapparatuur.

De Voorzaal (de ruimte vóór de gehoorzaal) is een laat 19e-eeuwse zaal. Deze ruimte wordt verhuurd voor vergaderingen van maximaal 20 personen of - in combinatie met de Rotonde - voor (staande) recepties en borrels.

De Rotonde is een laat 19e-eeuwse ruimte die bij uitstek geschikt is voor een informeel samenzijn. In combinatie met de Voorzaal of de Gehoorzaal kunnen hier koffie-ontvangsten, borrels en staande lunches georganiseerd worden.

De Grote Herenkamer van Pieter Teylers woonhuis is een 18de-eeuwse stijlkamer die vooral geschikt is voor kleine ontvangsten met een exclusief karakter. In de Grote Herenkamer kan door maximaal 30 personen worden gedineerd.

Het Tuinzaal in het nieuwbouwgedeelte van het museum is een moderne, lichte ruimte met zicht op de prachtige binnentuin. In deze ruimte is ons Museum cafe gevestigd dat plaats biedt en biedt aan maximaal 50 personen. De Tuinzaal is buiten de publieksuren ook geschikt voor recepties van grotere groepen en kan bij die gelegenheid circa 150 personen herbergen. Ook een diner in stijl voor maximaal 60 personen behoort tot de mogelijkheden.

Voor informatie over tarieven, bezichtiging van de ruimtes of een reservering kunt u contact opnemen met het Secretariaat, telefoon 023-531 90 10. of kijken op www.teylersmuseum.nlMeer informatie over Teylers Museum?Voor meer informatie over Teylers Museum: ga naar de informatie aanvraag paginaVoor meer informatie over Teylers Museum: ga naar de contact pagina
  Teylers Museum -
  Teylers Museum -  Teylers Museum -
  Teylers Museum -
 Teylers Museum -
  Teylers Museum -