De traiteur HomeOver Sophie NicolaiDiners, Buffetten & Walking dinnersLunch, High Tea en BorrelWijnenDe recepten van SophieCatering locatiesInformatie aanvraagNautische omlijstingenContact

Nautisch

Een unieke, extra dimensie, naast onze culinaire en vineuse omlijstingen op maat.

Geniet van Haarlem "vanaf het water", terwijl uw gezelschap (max. 7 personen per "trip") wordt rondgevaren in een mahoniehouten, stijlvol motorjacht uit Zweden. Een authentieke Boghammer, type Ruff, gebouwd in 1934 en gedoopt onder de naam "BRITT".

Vanaf heden bieden wij u  ook de mogelijkhied om met een groter gezelschap een rondvaart door Haarlem en omgeving te maken. Met maximaal 20 personen kunt u genieten op de sloep "Grey Goose". Deze ex reddingssloep is volledig opgeknapt en van alle gemakken voorzien.

U stapt in op de Kloppersingel, 200 meter van onze besloten locatie op de Schotersingel. Het programma wordt exclusief in overleg samengesteld. Te denken valt aan: een rondvaart met lunch, borrelen aan boord en aansluitend een diner of kookdemonstratie op de Schotersingel een combinatie met uw huwelijk op het stadhuis in Haarlem, aan wal gaan om fantastische musea in Haarlem te bezoeken.

BRITT is in principe beschikbaar in de periode van mei t/m september. Prijs is afhankelijk van het gekozen programma. Naast een vaste "gebruiks"-vergoeding geldt een uurtarief.Meer informatie over Nautisch?Voor meer informatie over Nautisch: ga naar de informatie aanvraag paginaVoor meer informatie over Nautisch: ga naar de contact pagina
  Nautisch - Boghammer BRITT
  Nautisch - Molen De Adriaan Nautisch - Sloep Grey Goose
  Nautisch -
 Nautisch -
  Nautisch -